Hemma börjar nästa dag

Hej lovers!! Vad har ni haft för er på senaste tiden?

Här är lite bilder från mina senaste veckor på saker jag gjort och sånt som jag tycker är kul!

Jag har hämtat ut min studenmössa, nu börjar det dra ihop sig!! Sen har jag kollat på när pappa jagat middag!
En bild på Linnéa där hon mår som en gudinna inne på Svenska hem och en där hon inte mådde riktigt lika bra.
I torsdags kom lönen och då for jag och shoppade!! Jag köpte en efterlängtad magtröja från Monki som jag drömt om i ungefär 4 månader, ett par sobrillor, ett halsband, ett par nya jeans och lite annat dittan och dattan, shopping är bra för själen!
Igår redovisade vi vårt projektarbete inför media 1orna och 2orna så nu är helvetet över!!!!!!
En bild på en kebabrulle jag och Linnéa hittade utanför krogen på valborg..... Nämner inget mer om den. Sen en bild på vår ananaspaj!!!!!!! ÄLSKAR ANANASPAJ!! Vi gav bort den till Marcus sen för att vi är sådana goda människor.
Jag åt middag hos mormor i lördags för att senare fara på bio med mina gurls! Vi såg The lucky one med Zac Efron.... Mums, vilken man alltså!!! Vi gick alla där ifrån med fjärilar i magen och drömmar om att flytta till USA.
En liten förfest från förra helgen!
Idag sa jag hej då till min nosring för imorse for nämligen jag, Tim och Milla till offerstudio och gjorde en piercing var. Milla gjorde en till i näsvingen så nu har hon en i varje, Tim piercade tungan och jag sa än en gång hej till Medusan, det gillar vi!
Innan vi blev piercade fick vi det berättat för oss att vi helst inte skulle dricka på nån vecka... Men man kan inte tämja partylejon så ikväll kör vi igen, vi ses på Sveriges coolaste krog 5ive!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0